De Junior Masterclass is volgeboekt

De Junior Masterclass is volgeboekt speciaal voor groep 7-leerlingen

 

 

Houd je van uitdagingen, stel je veel vragen en wil je precies weten hoe iets werkt?
 

Speciaal voor nieuwsgierige en slimme leerlingen uit groep 7 organiseren wij dit jaar een Junior Masterclass op:

  • woensdag 10 maart 2021 (14.00-16.30 uur)
     
  • woensdag 24 maart 2021 (14.00-16.30 uur)

Wat is een Junior Masterclass?
Je maakt kennis met de wereld van onderzoek en wetenschap. Je kruipt in de huid van een advocaat of rechter en denkt na over vragen als ‘Kan ik vrienden zijn met een robot?’ en ‘Hoe zou ik de ideale wereld ontwerpen?’.


Waarom een Junior Masterclass?
Tijdens de masterclass dagen we je uit en motiveren en helpen we je bij het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden. We doen een beroep op jouw creativiteit en verbeelding om zo spelenderwijs wetenschappelijke vaardigheden als kritisch luisteren, argumenteren, vragen stellen en onderzoeken te leren.  

Wie geeft de Junior Masterclass?
Je krijgt les van zowel gastdocenten van het Wetenschapsknooppunt van de Erasmus Universiteit in Rotterdam als van onze eigen docenten.


Lijkt het je leuk?

Voorwaarde voor deelname is dat je een voorlopig vwo-advies hebt gekregen van de basisschool of dat je beschikt over een vwo-potentie.

Er is plaats voor 30 leerlingen. Zo hebben we echt tijd voor jou en kunnen we al je vragen beantwoorden. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met praktische informatie.

Hebben jij of je ouders nog vragen, neem dan contact op met Rianne ’t Mannetje, afdelingsleider (0181-617588) of via scala.mw@penta.nl

 

#kennisenkundeopniveau #jezelflerenkennen

Ga terug