Inschrijven Open Dag op Scala Molenwatering

Inschrijven Open Dag op Scala Molenwatering zaterdag 29 januari 2022

 
 
 
Van 9.30 tot 14.00 uur staan de deuren van onze school voor jou en een van je ouders open. De Open Dag is een goed moment om onze school te bekijken, de sfeer te proeven en kennis te maken met leerlingen en docenten die samen Scala Molenwatering zo uniek maken. Alle docenten zijn aanwezig, dus vraag, kijk, proef en doe mee! 
We geven je informatie over onze school, want daar kom je voor, maar er zijn ook genoeg dingen om te doen. Dus… zet jezelf op voorsprong en kom langs!
 
We organiseren onze Open Dag voor jou, een van je ouders, onze leerlingen en collega’s veilig en coronaproof en daarom treffen we een aantal voorzorgsmaatregelen. We vragen hiervoor jullie begrip.
- We werken met tijdsloten, zodat we het aantal bezoekers in de school kunnen verspreiden;
- Aanmelden voor een van de tijdsloten is verplicht en kan via deze link; 
- Per tijdslot ontvangen we maximaal 75 kinderen met elk één ouder;
- Om zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven om langs te komen, is het helaas niet mogelijk om met meerdere gezinsleden de school te bezoeken;
- Het dragen van een mondkapje is tijdens onze Open Dag verplicht.
 
De tijdsloten zijn (link toevoegen):
- 09.30-10.45 uur
- 11.00-12.15 uur 
- 12.30-13.45 uur 
 
Klik hier om je met een van je ouders aan te melden voor een van de tijdsloten voor de Open Dag op zaterdag 29 januari 2022
 
Mocht het gezien Covid-19 niet mogelijk zijn om jou en een van je ouders tijdens onze Open Dag te ontvangen, dan zullen we net als afgelopen jaar een Open Thuis organiseren. Uiteraard houden we jou hiervan op de hoogte. 
 

Ga terug