Mediatheek

op Scala Molenwatering

Onze school beschikt over verschillende ruimtes en werkplekken waar je onder toezicht kunt werken aan opdrachten, huiswerk en exo-uren, namelijk in de mediatheek of de studieruimte.

De mediatheek is dagelijks geopend van 08.15 tot 16.15 uur en is tijdens de pauzes gesloten.

Klik hier voor meer informatie over boeken.
Klik hier voor meer informatie over computers.
Klik hier voor de catalogus.

Naast de dagelijkse uitleenactiviteiten organiseren de mediathecaressen ook regelmatig extra activiteiten, zoals bijeenkomsten rond het project jonge jury (www.jongejury.nl) en de landelijke voorleeswedstrijd voor brugklassen (http://www.read2mevoorleeswedstrijd.nl).

Wat je moet weten over de mediatheek op Scala Molenwatering.

Schoolpas
Neem altijd je schoolpas mee. Deze heb je in beide ruimten nodig om je aanwezigheid te laten registreren, materialen te lenen en op de computers te werken. De kaart is strikt persoonlijk en mag niet worden uitgeleend. Tegen betaling van € 7,-- kun je bij de conciërge een nieuwe pas aanvragen.

Wachtwoord en gebruikersnaam
Om op de computer in te loggen heb je je gebruikersnaam en je wachtwoord nodig. Deze gegevens krijg je als je voor het eerst bij ons op school komt en blijven je hele schoolcarrière geldig. Bewaar deze dus goed!

Algemene huisregels geldend voor mediatheek en studielokaal
1. De mediatheek en het studielokaal zijn bestemd voor leerlingen die in alle rust willen werken.
2. Eten, drinken en snoepen is niet toegestaan.

Overige mediatheekdiensten
Fotokopieën
Zwart A4 € 0.05
Zwart A3 € 0.10
Kleur A4 € 0,10
Kleur A3 € 0.20

In de mediatheek zijn snelhechters te koop voor € 0.30. Ook is het mogelijk om je werkstuk te laten inbinden, dit kost € 1.00.